×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

STARTONDERBREKER MET EIGEN AUTHORISATIE

INBOUW KLASSE 1 ALARM

INBOUWEN VAN AUTO ALARMSYSTEMEN IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Hoe werkt een startonderbreker met eigen autorisatie?

Een goedgekeurde SCM startonderbreker beveiligt uw auto tegen diefstal van de auto. Af-fabriek is elke Europese auto voorzien van een startonderbreker. Deze af-fabriek startonderbreker is door nieuwe diefstalmethodes niet meer voldoende. De af-fabriek startonderbreker zal worden voorzien van een extra startonderbreker met eigen autorisatie. Deze startonderbreker geeft een extra autorisatie waarna de auto gestart kan worden. Een goedgekeurde startonderbreker met eigen autorisatie is geschikt voor elk merk, model en type auto.

Een SCM startonderbreker met eigen autorisatie bestaat uit de volgende beveiliging:

 • Dubbele automatische startonderbreking: blokkering van startmotor en (in veel gevallen) de brandstofpomp
 • Eigen autorisatie: beveiliging tegen inbreken op informatie netwerk auto middels draadloze transponder of handzender
 • Led-indicator: schrikt autodieven af.

Smulders Carsystems bouwt uitsluitend SCM/VbV goedgekeurde startonderbrekers in. Wij installeren uitsluitend A-merken en een startonderbreker die storingsvrij is. Voor een startonderbreker met eigen autorisatie gebruiken wij afhankelijk van het merk, model of type auto een DEFA WAECO startonderbreker of een COBRA startonderbrekers.

Steeds meer verzekeraars eisen om een startonderbreker met eigen autorisatie in te laten bouwen. Het is een relatief goedkope oplossing welke autodiefstal tegen gaat. Een startonderbreker beveiligd slechts alleen tegen diefstal van de auto en niet tegen inbraak en diefstal van onderdelen (airbags, autoradio navigatiesysteem, sportstuur enz.). Een SCM alarmsysteem of een SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie bieden deze bescherming wel. Wij adviseren om een startonderbreker uit te breiden met een alarmsysteem of een alarmsysteem met hellingshoekdetectie. Zo krijgen autodieven niet de tijd om een startonderbreker te ontmantelen.

Nieuwe klassenindeling: Klasse 1

Vanaf 1 januari 2021 zal de klassenindeling voor startonderbrekers en alarmsystemen (met hellingshoekdetectie) wijzigen. De benaming van de klassen zal terug veranderen naar de benaming die in het verleden werd gehanteerd: 

 • Klasse 1 (voorheen startonderbreker) 

WAAROM EEN AUTO ALARM VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency
TOP