×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

AUTO ALARM MET HELLINGSHOEKDETECTIE SCM

INBOUW KLASSE 3 ALARM

INBOUWEN VAN AUTO ALARMSYSTEMEN IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Hoe werkt een alarmsysteem met hellingshoekdetectie?

Een goedgekeurd SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie (=SCM klasse 3) beveiligt uw auto tegen inbraak in de auto en het opkrikken / wegslepen van de auto. Een goedgekeurd SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie is geschikt voor elk merk, model en type auto en functioneert zoals een af-fabriek alarm. Het auto alarm wordt bediend via de originele sleutel en is niet zichtbaar.

Een alarmsysteem met hellingshoekdetectie bestaat uit de volgende beveiligingen:

 • Interieurbeveiliging: detecteert beweging in de auto.
 • Omtrekbeveiliging: beveiliging van alle deuren en motorkap.
 • Hellingshoekdetectie: beveiliging tegen opkrikken / wegslepen van auto.
 • Eigen autorisatie: beveiliging tegen inbreken op informatie netwerk auto.
 • Optische signalering: knipperlichten knipperen bij diefstalpoging.
 • Akoestische signalering door middel van noodstroomsirene: zeer luide sirene waarneembaar over grote afstand.

Smulders Carsystems bouwt uitsluitend VbV / SCM goedgekeurde autoalarmen in. Het SCM autoalarm wordt geleverd met een SCM certificaat. Het autoalarm dat wij installeren is afhankelijk van diverse factoren. Wij installeren uitsluitend A-merken en een alarmsysteem wat storingsvrij is. Voor alarmsystemen met hellingshoekdetectie gebruiken wij afhankelijk van het merk, model of type auto een DEFA DVS90 alarmsysteem of een COBRA 4627-PS alarmsysteem.

Nieuwe regelgeving SCM alarmsystemen.

Per 1 januari 2015 gelden er nieuwe regels vastgesteld door het VbV voor alarmsystemen. Het VbV / SCM keurmerk is aangepast om een adequate beveiliging te kunnen bieden in de strijd tegen autodiefstal. Het SCM alarmsysteem moet worden voorzien van een eigen autorisatie. Daarnaast is de naamgeving van de verschillende beveiligingssoorten veranderd. Voorheen heette het SCM klasse 2 alarm.

Waarom géén af-fabriek alarm?

Steeds vaker slagen zeer professionele bendes erin met computer apparatuur de standaard beveiliging af-fabriek alarmsystemen te doorbreken, door (via de OBD-stekker) in te breken op het informatie netwerk van de auto. Deze methode word in sterk toenemende mate gebruikt door professionele bendes. Het is dan ook steeds vaker niet de vraag of, maar wanneer een af-fabriek alarm wordt doorbroken.

Door voor een after-market systeem met eigen autorisatie te kiezen zoals wij dat aanbieden wordt het voor autodieven zo goed als onmogelijk om een auto ongestoord mee te nemen. Het verschil tussen een af-fabriek alarm en een after-market alarm is de beveiliging. Middels een eigen autorisatie wordt herkend dat de rechtmatige eigenaar de auto wil starten. Zonder deze autorisatie start de auto niet. Na het openen van een portier moet u binnen 15 seconden middels een draadloze handzender of transponder het alarm deactiveren. Deze eigen autorisatie is ook het antwoord op de diefstal-gevoelige keyless entry en keyless go systemen.

Bij deze methode weten de criminelen door eenvoudig het signaal van de handzender te verleggen het voertuig snel en zonder inbraakschade mee te nemen. Met de eigen autorisatie wordt dit onmogelijk gemaakt en biedt dit in feite een extra veiligheid.

WAAROM EEN AUTO ALARM VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency
TOP