×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

RITREGISTRATIE

VLOOTBEHEER

VOERTUIGVOLGSYSTEEM DIEFSTALBEVEILIGING

PREV
NEXT

INBOUWEN VAN RITREGISTRATIESYSTEMEN IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Smulders Carsystems levert een volledig geautomatiseerd ritregistratiesysteem, waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Een geautomatiseerde ritregistratie zorgt ervoor dat u zelf of medewerkers van een bedrijf worden ontlast met het bijhouden van elke gereden rit. Deze registratie is nodig om een sluitende kilometerregistratie te verkrijgen.

Leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker.

Heeft uw medewerker besloten het door u beschikbaar gestelde bedrijfsvoertuig alleen zakelijk te rijden? Dan is een sluitende rittenregistratie voor de belastingdienst vereist. Ons ritregistratiesysteem is voorbereid op de laatste eisen voor een sluitende rittenadministratie uiteengezet in het RRS Normenkader belastingdienst.

Pinpoint accuracy

Ons ritregistratiesysteem werkt op basis van GPS en GPRS, zodat elke moment van de dag gekeken kan worden waar het voertuig zich bevindt. Met deze module is altijd de laatst bekende positie bekend. In één oogopslag kan gekeken worden waar één of alle voertuigen zich bevinden.

Onze Partners in voertuigvolgsystemen

MAAR ER IS MEER....

Moneysaver

Deze volautomatische ritregistratie registreert automatisch startlocatie, eindlocatie, begintijd, eindtijd, kilometerstand, etc. Hiermee is het niet meer nodig om elke rit handmatig te omschrijven en wordt hiermee ontzettend veel tijd en geld bespaart. Daarnaast werkt het hele systeem online, dat wil zeggen; altijd overal toegang via PC, Tablet of via de Smartphone.

Meten is weten

Gemakkelijk en snel kunnen er allerlei rapportages worden opgevraagd. Wilt u de ritten van de afgelopen week weten? Geen probleem, met één druk op de knop is er een volledige ritregistratie op kentekenniveau/ personenniveau. Uiteraard voldoen alle rapportages continue aan de laatste eisen van de Belastingdienst.

WAAROM EEN RITREGISTRATIESYSTEEM VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency

TRACK & TRACE ONDERVERDEELT

TOP