×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

VLOOTBEHEER

RITREGISTRATIE

VOERTUIGVOLGSYSTEEM DIEFSTALBEVEILIGING

PREV
NEXT

WAGENPARK- EN VLOOTBEHEER IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Smulders Carsystems heeft zich gespecialiseerd in het inbouwen en adviseren op het gebied van fleetmanagement systemen. Of het nu een wagenpark, vrachtauto's of bestelbussen betreft, wij bieden oplossingen op maat aan.

Een goed wagenpark- vlootbeheer kan u 10 tot 20% op de totale kosten schelen. Technologie speelt hierin een zeer belangrijke rol. Middels apps op smartphones, tablets of de PC houdt u en uw medewerkers totale controle over het materieel.

Onze jarenlange ervaring op dit gebied maakt Smulders Carsystems de expert in de regio zuidoost Brabant en bouwen ook nog eens in op locatie!

Rijstijlanalyse

Autokosten zijn voor de meeste bedrijven een van de hoogste kostenposten. Door inzicht te krijgen in de rijstijl van de buitendienst medewerkers zijn 85% van onze klanten in staat geweest het rendement binnen 12 maanden met 12% te verhogen door de variabele autokosten te reduceren.  Doordat het systeem u inzicht geeft in de rijstijl van de buitendienst medewerkers of bestuurders zijn 90% van onze klanten in staat geweest de schadekosten tot wel 45 procent te verlagen.

Onze Partners in voertuigvolgsystemen

MAAR ER IS MEER....

Carsharing

De mogelijkheid om eenvoudig bedrijfsvoertuigen te delen verminderd direct de absolute aantallen voertuigen. Middels een app biedt Smulders Carsystems de medewerker toegang tot het voertuig en registreert automatische de gereden ritten en de rijstijl van de bestuurder.

Dashboard

Een persoonlijk dashboard voorzien van de voor u relevantie KPI’s geeft real-time de status van uw wagenpark.

Doordat ons softwarepakket is voorzien van kunstmatige intelligentie worden afwijkende patronen direct gesignaleerd en gerapporteerd.

Koppeling ERP tot digitale werkbon

Een verdiepingsslag in de optimalisatie van uw wagenpark kan worden gemaakt door een automatische koppeling met uw ERP pakket of de bedrijfsprocessen van met name de buitendienst medewerkers te automatiseren door gebruik te maken van onze digitale werkbon app.

WAAROM VLOOTBEHEER VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency

TRACK & TRACE ONDERVERDEELT

TOP