×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

VOERTUIGVOLGSYSTEEM DIEFSTALBEVEILIGING

RITREGISTRATIE

VLOOTBEHEER

PREV
NEXT

INBOUWEN VAN VOERTUIGVOLGSYSTEMEN IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Niets is zo vervelend om 's morgens op te staan en te moeten constateren dat uw voertuig niet meer op de plek staat waar die 's avonds nog stond. Wat is het dan een veilige gedachte dat uw voertuig binnen een minuut gelokaliseerd kan worden of  inmiddels de politie al is ingeschakeld.

Wat is een voertuigvolgsysteem en wat zijn de verschillen?

Een klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een klasse 1,2 of 3 systeem en een voertuigvolgsysteem. Het verschil tussen klasse 4 en 5 is dat bij een klasse 5 systeem het voertuigvolgsysteem wordt geactiveerd als het alarm afgaat. Bij een klasse 4 systeem is dat niet het geval. Het voertuigvolgsysteem wordt bij klasse 4 systemen geactiveerd door een bewegingssensor of na een diefstalmelding van de eigenaar.

Alleen Top Klasse A+++ systemen

Smulders Carsystems maakt alleen gebruik van Top Klasse A+++ rating systemen met de meest moderne technologie. Wij bieden u dan ook een volgsysteem waarmee wereldwijd ruim 1 miljoen voertuigen zijn uitgerust en voorzien van de hoogste VbV/SCM certificering voor voertuigbeveiliging.

Onze Partners in voertuigvolgsystemen

MAAR ER IS MEER....

Alarmservice

De centralisten van onze partners beschikken over specifieke kennis van voertuigvolgsystemen, door bij ieder alarm een goede technische analyse uit te voeren, voorkomen wij dat een alarm onnodig bij u wordt geverifieerd en uzelf er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt.

Extra service

Na het downloaden van de Allsetra app, kunt u kosteloos gebruik maken van onze diensten als; real-time inzicht in de locatie en status van uw voertuig maar ook automatische registratie van uw ritten conform het RRS normenkader van de Belastingdienst. Hierdoor heeft u een sluitende administratie.

Diefstalopvolging

Vanuit onze AlarmServiceCentrale wordt het digitale autopaspoort naar de Politie verzonden en de aangifte namens u verzorgd. Rechercheurs van Tracer zorgen voor directe opvolging van uw gestolen voertuig. Zodra uw voertuig is getraceerd zal de Politie deze veiligstellen.

WAAROM VOERTUIGVOLGSYSTEMEN VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency

TRACK & TRACE ONDERVERDEELT

TOP
Smulders Carsystems