×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

ACHTERUITRIJCAMERA'S & DASHCAMS

ALARM EN VOERTUIGVOLGSYSTEMEN VVS

RITREGISTRATIE & VLOOTBEHEER

MULTI- INFOMEDIA & NAVIGATIE

PARKEERSENSOREN

CRUISE CONTROL

PREV
NEXT

INBOUWEN VAN CAMERASYSTEMEN IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Met uw vrachtwagen of bestelbus bent u altijd onderweg. Een beetje comfort is dan altijd welkom! Achteruitrijden en inparkeren met uw voertuig wordt wel stukken veiliger en eenvoudiger met een achteruitrijcamera.

Achteruitrijcamera's op Vrachtwagens

U kunt kiezen voor een systeem met 1 of meerdere camera's: zo kunt u alle (dode) hoeken goed in de gaten houden en weet u altijd wat er om u heen gebeurd. De meeste systemen hebben ook de mogelijkheid om automatisch over te schakelen naar een bepaalde camera bij bijvoorbeeld links-, rechts-af slaan of achteruitrijden.

Achteruitkijk camera's op Bedrijfswagens

Met uw bestelwagen wilt u overal makkelijk en snel bij kunnen komen. Toch kan dit soms lastig zijn, vooral als u niet elke dag in uw bestelwagen rijdt. Met een van onze camerasystemen maakt u het uzelf een stuk makkelijker. U kunt direct zien wat er zich achter uw bedrijfswagen bevindt en voorkomt zo dure schades aan uw voertuig. Een achteruitrijcamera systeem verdient zichzelf dus snel terug!

Achteruitrij camera's op campers

Campers zijn extra gevoelig voor schade. Het rijden van een camper is voor veel bestuurders geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het handig om in de cabine van een camper beter zicht naar achteren te hebben.

Smulders Carsystems bouwt achteruitrijcamera's aan die geïntegreerd kunnen worden in een bestaand systeem of die zijn uitgerust met een CCD beeldsensor in plaats van de goedkopere CMOS chip. Hiermee bent u altijd verzekerd van een uitstekend beeld, zowel bij daglicht als in het donker.

WAAROM ACHTERUITRIJCAMERA'S OF DASHCAMS VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency

ZOMAAR EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN ....

TOP