×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

ALARM EN VOERTUIGVOLGSYSTEMEN VVS

RITREGISTRATIE & VLOOTBEHEER

MULTI- INFOMEDIA & NAVIGATIE

PARKEERSENSOREN

ACHTERUITRIJCAMERA'S & DASHCAMS

CRUISE CONTROL

PREV
NEXT

INBOUWEN ALARM & VOERTUIGVOLGSYSTEEM VVS IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Door het installeren van een gecertificeerd SCM / VBV klasse alarmsysteem ( VVS EN VVS+ ) verkleint u de kans dat er ingebroken wordt in uw vrachtwagen of bestelbus. Smulders Carsystems levert alarmsystemen die voldoen aan de hoogste eisen van de verzekeringsmaatschappijen, SCM/ VBV / KIWA (Nederland) en BVVO (België). De alarmsystemen zijn onderverdeeld in verschillende types. Voorheen was het SCM klasse 1, 2, 3, 4 en 5.

NIEUWE REGELGEVING VOERTUIG ALARMSYSTEMEN SCM // VBV.

Onze Partners in alarm en VVS en VVS+

Voertuigvolgsysteem VVS & VVS+ van SMULDERS CARSYSTEMS

EYES IN THE SKY

Voertuigvolgsysteem

Dagelijks staan er meldingen in de krant van gestolen, bedrijfs- vrachtwagens of landbouwvoertuigen. Niets is zo vervelend om 's morgenvroeg op te staan en te moeten constateren dat uw voertuig niet meer op de plek staat waar die 's avonds nog stond. Wat is het dan een veilige gedachte dat uw voertuig binnen een minuut gelokaliseerd kan worden of, afhankelijk van het gekozen systeem en inmiddels de politie al is ingeschakeld.

Vanaf begin 2002 is de SCM begonnen met de certificering van voertuigvolgsystemen. Met deze systemen is het mogelijk om een gestolen voertuig na de diefstal te traceren. Een voertuigvolgsysteem moet voor de verzekeraars aan strenge eisen voldoen. Smulders Carsystems voldoet op elk vlak aan deze eisen. Wij maken alleen gebruik van Top Klasse A+++ rating systemen met de meest moderne technologie. Wij bieden u dan ook een volgsysteem waarmee wereldwijd ruim 1 miljoen voertuigen zijn uitgerust en voorzien van de hoogste VbV/SCM certificering voor voertuigbeveiliging.

Waarom een voertuigvolgsysteem en wat zijn de verschillen?

Een klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een klasse 1,2 of 3 systeem en een voertuigvolgsysteem. Het verschil tussen klasse 4 en 5 is dat bij een klasse 5 systeem het voertuigvolgsysteem wordt geactiveerd als het alarm afgaat. Bij een klasse 4 systeem is dat niet het geval. Het voertuigvolgsysteem wordt bij klasse 4 systemen geactiveerd door een bewegingssensor of na een diefstalmelding van de eigenaar.

MAAR ER IS MEER ....

Alarmservice

Onze partners beschikken over centralisten met specifieke kennis van voertuigvolgsystemen, door bij ieder alarm een goede technische analyse uit te voeren, voorkomen wij dat een alarm onnodig bij u wordt geverifieerd. Liever voorkomen dan genezen toch?

Extra service

Na het downloaden van de Allsetra app, kunt u kosteloos gebruik maken van onze diensten als; real-time inzicht in de locatie en status van uw voertuig maar ook automatische registratie van uw ritten conform het RRS normenkader van de Belastingdienst.

Diefstalopvolging

Vanuit onze AlarmServiceCentrale wordt het digitale autopaspoort naar de Politie verzonden en de aangifte verzorgd. Rechercheurs van Tracer zorgen voor directe opvolging van uw gestolen voertuig. Zodra uw voertuig is getraceerd zal de Politie deze veiligstellen.

WAAROM EEN ALARM MET VOERTUIGVOLGSYSTEEM VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency

ZOMAAR EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN ....

TOP