×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

PARKEERSENSOREN

ALARM EN VOERTUIGVOLGSYSTEMEN VVS

RITREGISTRATIE & VLOOTBEHEER

MULTI- INFOMEDIA & NAVIGATIE

ACHTERUITRIJCAMERA'S & DASHCAMS

CRUISE CONTROL

PREV
NEXT

INBOUWEN VAN PARKEERSENSOREN IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Parkeersensoren zijn er in allerlei uitvoeringen en voor elke budgetklasse. Smulders Carsystems bouwt dagelijks after market parkeersensoren in.

Inbouw op locatie.

Onze kracht zit in de kennis van deze systemen en deze zoveel mogelijk op locatie in te bouwen. Dit bespaart u tijd en rompslomp.

Alleen maar top klasse A+++.

Wij doen geen compromissen aan kwaliteit. Afhankelijk van merk, type en bouwjaar van de vrachtwagen of bestelbus zoeken wij een oplossing waarbij het navigatiesysteem volledig geïntegreerd wordt in de cabine. Wij zorgen voor een perfecte afwerking.

Parkeersensoren van Smulders Carsystems.

Er zijn veel sets parkeersensoren op de markt die u zelf in kunt bouwen. Echter komt er bij het inbouwen van parkeersensoren best het één en ander kijken. Zo is boren in uw eigen bedrijfsauto natuurlijk altijd spannend en zijn fouten hierin niet zelf te herstellen. De schade die u zelf toe brengt aan uw voertuig kan al snel in de honderen Euro's oplopen.

Voor de prijs van het inbouwen van parkeersensoren hoeft u het ook niet te laten, inbouwen kan al vanaf 140 euro. Bij Smulders Carsystems kunt u parkeersensoren laten inbouwen voor een vooraf vastgestelde prijs. Ook heeft u standaard 2 jaar garantie op de parkeersensoren en de inbouw.

ZOMAAR EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN ....

TOP