×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

RITREGISTRATIE & VLOOTBEHEER

ALARM EN VOERTUIGVOLGSYSTEMEN VVS

MULTI- INFOMEDIA & NAVIGATIE

PARKEERSENSOREN

ACHTERUITRIJCAMERA'S & DASHCAMS

CRUISE CONTROL

PREV
NEXT

INBOUWEN VAN RITREGISTRATIE EN VLOOTBEHEER IS MAATWERK.

Laat Maatwerk nu onze passie zijn!

Smulders Carsystems levert een volledig geautomatiseerd ritregistratiesysteem, waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Een geautomatiseerde ritregistratie zorgt ervoor dat u zelf of medewerkers van een bedrijf worden ontlast met het bijhouden van elke gereden rit. Deze registratie is nodig om een sluitende kilometerregistratie te maken, zodat er geen bijtelling of naheffing loonbelasting betaald hoeft worden.

Leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker.

Heeft uw medewerker besloten het door u beschikbaar gestelde bedrijfsvoertuig alleen zakelijk te rijden? Dan is een sluitende rittenregistratie voor de belastingdienst vereist. Ons ritregistratie systeem is voorbereid op de laatste eisen voor een sluitende rittenadministratie uiteengezet in het RRS Normenkader belastingdienst.

Pinpoint accuracy

Ons ritregistratiesysteem werkt op basis van GPS en GPRS, zodat elke moment van de dag gekeken kan worden waar het voertuig zich bevindt. Met deze module is altijd de laatst bekende positie bekend. In één oogopslag kan gekeken worden waar één of alle voertuigen zich bevinden.

Online

Het hele ritregistratie systeem werkt online, dat wil zeggen; altijd overal toegang via PC, Tablet of via de Smartphone met een handige APP. Hiermee is er altijd inzicht in de realtime locaties en de laatste ritregistratie update.

Volledige controle, wat wilt u nog meer?

MAAR ER IS MEER....

Moneysaver

Deze volautomatische ritregistratie registreert automatisch startlocatie, eindlocatie, begintijd, eindtijd, kilometerstand, etc. Hiermee is het niet meer nodig om elke rit handmatig te omschrijven en wordt hiermee ontzettend veel tijd en geld bespaart. Reken maar eens uit wat het u kost en wat wij voor u hierin kunnen besparen.

 Meten is weten

Gemakkelijk en snel kunnen er allerlei rapportages worden opgevraagd. Wilt u de ritten van de afgelopen week weten? Geen probleem, met één druk op de knop is er een volledige ritregistratie op kentekenniveau/ personenniveau. Uiteraard voldoen alle rapportages continue aan de laatste eisen van de Belastingdienst.

VLOOTBEHEER VAN SMULDERS CARSYSTEMS

ONLINE VLOOTBEHEER

Daarnaast is Smulders Carsystems specialist in het inbouwen en adviseren op het gebied van fleetmanagement systemen. Of het nu een wagenpark, vrachtauto's of bestelbussen betreft, wij bieden oplossingen op maat aan.

Een goed wagenpark- vlootbeheer kan u 10 tot 20% op de totale kosten schelen. Technologie speelt hierin een zeer belangrijke rol. Middels apps op smartphones, tablets of de PC houdt u en uw medewerkers totale controle over het materieel.

Onze jarenlange ervaring op dit gebied maakt Smulders Carsystems de expert in de regio zuidoost Brabant.

Inbouw op locatie

Smulders Carsystems weet als geen ander dat tijd geld is. Daarom bouwen wij de systemen voor vlootbeheer en materiaal beheer zoveel mogelijk op locatie in. Dit bespaart u een hoop extra rompslomp en vooral geld.

Rijstijlanalyse

Autokosten zijn voor de meeste bedrijven een van de hoogste kostenposten. Door inzicht te krijgen in de rijstijl van de buitendienst medewerkers zijn 85% van onze klanten in staat geweest het rendement binnen 12 maanden met 12% te verhogen door de variabele autokosten te reduceren.  Doordat het systeem u inzicht geeft in de rijstijl van de buitendienst medewerkers of bestuurders zijn 90% van onze klanten in staat geweest de schadekosten tot wel 40 tot 45 procent te verlagen.

WAAROM NOG LANGER
KOPZORGEN MAKEN?
LOS ZE SAMEN MET ONS OP

Carsharing

De mogelijkheid om eenvoudig bedrijfsvoertuigen te delen verminderd direct het absolute aantallen voertuigen. Middels een App bieden wij de medewerker toegang tot het voertuig en registreert automatische de gereden ritten en de rijstijl van de bestuurder.

Dashboard

Een persoonlijk dashboard voorzien van de voor u relevantie KPI’s geeft real-time de status van uw wagenpark. Doordat ons softwarepakket is voorzien van kunstmatige intelligentie worden afwijkende patronen direct gesignaleerd en gerapporteerd.

ERP / digitale werkbon

Een verdiepingsslag in de optimalisatie van uw wagenpark kan worden gemaakt door een automatische koppeling met uw ERP pakket of de bedrijfsprocessen van met name de buitendienst medewerkers te automatiseren door gebruik te maken van onze digitale werkbon app.

WAAROM RITREGISTRATIE EN FLEETMANAGEMENT VAN SMULDERS CARSYSTEMS?

Wij staan voor: service, maatwerk en
bovenal PASSIE. Alle oplossingen onder één dak.

 • SERVICE

  Wij weten als geen ander dat je moet kunnen vertrouwen op afspraken die je met elkaar maakt.
 • MAATWERK

  Maatwerk begint bij het goed luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij zijn de partner in het zoeken naar oplossingen. Het inbouwen en afstemmen van alle systemen is een vak apart. Wij voldoen aan de hoogste eisen van Kiwa SCM.
 • PASSIE VOOR ....

  Onze klant
  Techniek
  Maximale efficiency

ZOMAAR EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN ....

TOP