×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

LAATSTE NIEUWS EN ARTIKELEN

Inbouw VVS en VVS+ auto alarm

/ / VVS VVS+ auto alarm
Auto alarm helmond eindhoven geldrop deurne asten

Inbouw VVS en VVS+ nieuwe regeling auto alarm

Sinds 1 januari 2015 is er een nieuwe regeling gekomen voor de inbouw van VVS en VVS+ auto alarm omdat er nog steeds veel vragen over zijn zetten we het hier nog even op een rijtje. Smulders Carsystem is de specialist op dit gebied in de regio Helmond Eindhoven Deurne Asten Geldrop voor dit soort systemen.

In Nederland wordt iedere 16 minuten een auto gestolen. Bovendien wordt er iedere minuut van de dag in een auto ingebroken.

Door verzekeraars worden hierdoor eisen gesteld aan de beveiliging van voertuigen tegen diefstal. De verzekeraar zal dan een SCM gekeurd beveiligingssysteem eisen. Er zijn meerdere gekeurde systemen verkrijgbaar en deze zijn in verschillende klassen ingedeeld.

Na montage door onze SCM/VBV gecertificeerde monteurs overhandigen wij u een SCM/VBV-certificaat met de gemonteerde klasse daarop vermeld.

Per 1 januari 2015 is de regelgeving omtrent alarmsystemen ingrijpend gewijzigd. Het is niet (meer) toegestaan om het alarmsysteem volledig te bedienen met de originele afstandsbediening. De huidige generatie alarmsystemen mogen niet meer naar de auto “luisteren” voor het uitschakelen van het alarmsysteem.

Het vergrendelen van de auto inclusief het inschakelen van het alarmsysteem en startblokkering mag met de originele afstandsbediening. Dit is niet gewijzigd.

Het ontgrendelen van de auto mag ook met de originele afstandsbediening. Uitschakelen van het alarmsysteem/startblokkering echter niet. Na ontgrendelen van de deuren heeft u 30 seconden de tijd om middels een 2e autorisatie het alarmsysteem/startblokkering te deactiveren. Na die 30 seconden zal het alarm afgaan.

De 2e autorisatie is een extra afstandsbediening die u bedient binnen 30sec. na het ontgrendelen van de deuren. Hierbij dient u dus echt een handeling uit te voeren (het drukken op de extra afstandsbediening).

De diefstal en inbraakmeldingen afkomstig van goedgekeurde systemen worden uitsluitend behandeld door erkende meldkamers (PAC’s). Dit zijn dezelfde meldkamers die alarmmeldingen afhandelen voor woonhuisbeveiliging. Alleen deze meldkamers zijn bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie. Als er zaken worden gedaan met een niet gekeurde meldkamer kan er geen actie ondernomen worden door de politie. Tevens is het mogelijk om een eigen alarmdienst in te schakelen, dit kunt u zelf bepalen. Een SCM klasse alarm is een gecertificeerd alarm in verschillende klassen. Door het installeren van een SCM klasse alarm verkleint u kans dat er ingebroken wordt in uw bedrijfswagens. Smulders carsystems levert alarmsystemen die voldoen aan de hoogste eisen van de verzekeringsmaatschappij, SCM/TNO (Nederland) en BVVO (België).

WELKE SCM KLASSE ALARMSYSTEMEN ZIJN ER?

Er zijn verschillende systemen die zijn onder te verdelen in 5 categorieën:

• Klasse 1: startonderbreker
• Klasse 2/3: alarmsysteem
• Klasse 4/5: voertuigvolgsysteem / track en trace

Als u kiest voor een SCM klasse alarm weet u altijd zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig alarm heeft, wat ervoor zorgt dat uw bedrijfswagen goed is beveiligd. U herkent een SCM klasse alarm aan de feloranje sticker, waarop staat “SCM goedgekeurd”.

TOP