×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

Laat je auto niet hacken

/ / VVS VVS+ auto alarm
Gestolen volkswagen golf teruggevondendankzij Smulders Carsystems

Gecertificeerde Beveiliging Effectief Tegen Voertuigcriminaliteit

Criminele bendes blijken steeds sneller in staat om geavanceerde beveiligingssystemen van voertuigen te kunnen hacken. “Er is zelfs sprake van een heuse ‘technologiewedloop’ tussen fabrikanten en importeurs enerzijds en criminele organisaties anderzijds. Betere beveiliging van voertuigen door middel van gecertificeerde beveiligingssystemen is noodzakelijk in strijd tegen voertuigcriminaliteit”, aldus Van Den Heuvel, misdaadjournalist en gezicht van de campagne.

“Sinds 2005 voert het VbV het beheer over de certificeringsregelingen voor voertuigbeveiliging. Mede dankzij het VbV-SCM keurmerk hebben we in Nederland beveiligingsoplossingen van een hoog kwaliteitsniveau. Desondanks worden er toch dagelijks nog veel auto’s gestolen. Men denkt doorgaans goed verzekerd te zijn, maar staat niet stil bij de ellende die er bij autodiefstal komt kijken zoals het missen van persoonlijke eigendommen, je kinderen niet naar school kunnen brengen of niet naar je werk kunnen omdat je geen vervangend vervoer kunt krijgen of hier fors voor moet betalen. Met deze campagne willen wij consumenten bewust maken van het feit dat je zelf het risico tot diefstal kunt beperken door het criminelen niet te makkelijk te maken en je voertuig voor slechts een paar honderd euro meer goed te beveiligen met een gecertificeerd systeem”, aldus Wouter Verkerk, directeur VbV.

Wat Kunt U Zelf Doen Om Diefstal Te Voorkomen?

Om diefstal te voorkomen, adviseren wij u om uw auto te beveiligen met een extra VbV-SCM goedgekeurd beveiligingssysteem. Dus ook wanneer uw auto al is uitgerust met een standaard af-fabriek beveiligingssysteem. Met een investering in een VbV-SCM goedgekeurd beveiligingssysteem maakt u het dieven lastig en verkleint u het risico op diefstal aanzienlijk. Laat je auto niet hacken.

Wat kan Smulders Carsystems voor u betekenen?

Smulders Carsystems is één van de grootste inbouwstations van alarmsystemen en voertuigvolgsystemen (VVS & VVS+) in zuid-oost Brabant. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing om diefstal en het hacken van auto’s te voorkomen. Wij leveren uitsluitend producten van fabrikanten en bedrijven met een bewezen staat van dienst op het gebied van performance en committent. Wij bieden vanuit onze bedrijfsfilosofie de hoogst mogelijke service aan dealers, consumenten en transportbedrijven. Lees hier verder….

 

TOP