×

WAAROM SMULDERS CARSYSTEMS?

1 Samen naar de beste oplossing.
2 Wij maken een scherpe offerte.
3Afspraak is AFSPRAAK

Als u vragen heeft bel ons even 040-7820200 of stuur een mail naar info@smulderscarsystems.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag -gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

LAATSTE NIEUWS EN ARTIKELEN

LAATSTE NIEUWS EN ARTIKELEN VAN SMULDERS CARSYSTEMS.

Maxhaust Soundbooster Wat is de Soundbooster van Maxhaust De Maxhaust is een soundbooster die Authentiek het geluid van de motor acoustisch versterkt dit gebeurt doormiddel van één of twee speakers onder of in het voertuig. De sterkte van het acoustische motorgeluid kunt u regelen via de Maxhaust app. Dus met een Soundbooster set van Maxhaust
Gestolen volkswagen golf teruggevondendankzij Smulders Carsystems
Criminele bendes blijken steeds sneller in staat om geavanceerde beveiligingssystemen van voertuigen te kunnen hacken. “Er is zelfs sprake van een heuse ‘technologiewedloop’ tussen fabrikanten en importeurs enerzijds en criminele organisaties anderzijds. Betere beveiliging van voertuigen door middel van gecertificeerde beveiligingssystemen is noodzakelijk in strijd tegen voertuigcriminaliteit”, aldus Van Den Heuvel, misdaadjournalist en gezicht van de campagne. Door verzekeraars worden hierdoor eisen gesteld aan de beveiliging van voertuigen tegen diefstal. De verzekeraar zal dan een SCM gekeurd beveiligingssysteem eisen. Er zijn meerdere gekeurde systemen verkrijgbaar en deze zijn in verschillende klassen ingedeeld.
Auto alarm helmond eindhoven geldrop deurne asten
In Nederland wordt iedere 16 minuten een auto gestolen. Bovendien wordt er iedere minuut van de dag in een auto ingebroken. Door verzekeraars worden hierdoor eisen gesteld aan de beveiliging van voertuigen tegen diefstal. De verzekeraar zal dan een SCM gekeurd beveiligingssysteem eisen. Er zijn meerdere gekeurde systemen verkrijgbaar en deze zijn in verschillende klassen ingedeeld.
TOP